Ohjelmistossa

REVIISORI

Teatteriakatemian näyttelijät esittävät Nikolai Gogolin klassikon: Reviisori. Tämä huumorintäyteinen ja ajaton poliittinen satiiri saa ensi-iltansa Teatteri Sturella 02.04.2022.

Reviisori kertoo pienestä korruptoituneesta kylästä, jossa asiat on totuttu hoitamaan omilla säännöillä, kavereiden kesken. Mutta sitten saapuu tieto, että kylään on tulossa valtion tarkastaja eli reviisori. Keitä ovat ulkopuoliset matkailijat? Entä jos reviisori onkin jo tullut? Ja yhtäkkiä pienen maalaiskylän elämä on mullinmallin.

L I P U T KATULAMPPU - Tarkoitus ei ollut kuolla

Kantaesitys tarjoaa tarinan Katulampun alta - mustan hurtilla huumorilla höystetyn kertomuksen neljän ihmisen muodostamasta kirjallisuuspiiristä ja sen ympäriltä. Komediallinen draama peilaa elämän käännekohtia, nykyihmisen kipukohtia ja elämänkaaremme rajallisuutta. Tyydymme johonkin, totumme johonkin, mutta riittääkö se? Mitä tapahtuu, jos meidät viedään kerrassaan liian pitkälle?

Helsinkiläiset nuoret keski-ikäiset Karin, Lisa, Sylvia ja Sophia ovat perustaneet kirjallisuuspiirin. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Kun Karinin vakava diagnoosi selviää, alkaa vimmattu hautajaisten suunnitteleminen. Karin ei kuitenkaan ole se, joka kuolee. Ainakaan ensimmäiseksi.

 

STURE STAND-UP 2021

6.11.2021 kello 19 Sture Stand Up!

20.11.2021 kello 18 Stand Up Rookies!

Sture Stand Up tuo stand-upin Vallillaan marraskuusta 2021 alkaen, kun kokeneet kollit iskevät illan täydeltä huumoria peliin. Salissa on Stand Upin aikana K-18 ikäraja. Tilaisuudessa on anniskelua.

Stand Up babies esittelee aloittelevia stand-up artisteja, uusia raikkaita, melko kauhistuneita kasvoja. Katso vuoden 2022 tilaisuudet Stand Upin omilta sivuilta!

Stand up-illat ovat anniskelutilaisuuksia.Piano Bar ja Open Stage

Sturen Salakapakassa musisoidaan perjantaisin joko Open Stagen, taikka pianobaarin merkeissä kello 18-24 (01.30 jos porukkaa riittää) Katso tarkemmat speksit ohjelmistojen omilta sivuilta!


Suomen Lausuja palaa lavalle keväällä 2021!

"Parhaidenkin ystävien riimiparisuhde joutuu koetukselle, kun panoksena on Suomen Lausuja- runokilpailun voitto. Tämä musiikillinen ja kepeä kertomus kertoo jo legendaksi muotoutuneen runonlausuntakilpailun lähes veriseksi yltyvästä taistosta, jossa kilpailijat Eevis Södersvan ja Saila Harmaa ottavat toisistaan mittaa tuottajansa Kikka K. Nervan säestyksellä."

Esityksen kesto on noin 1 h 30 min ja esitys sisältää 30 min väliajan.

Esitykset 

26.2.2022 kello 19

12.3.2022 kello 16 ja kello 19

Liput 15 € (opiskelijat, eläkeläiset ja ammattilaiset 10 €)