Suomen Lausuja - Finlands pronouncer!

Vain tilausesitykset!

Esityksen kesto on noin 1 h 30 min ja esitys sisältää 30 min väliajan.


TEKIJÄT

Verano Ensemble: Tiina Heikkinen, Mia Kavasto, Sara Seppänen

Käsikirjoitus: Mia Kavasto

Musiikit: Ensemble

Ohjaustsempit ja creditit ja pusut: Matti Tolvanen

Runot: Edith Södergran, Katri Vala, Saima Harmaja

Assari: Urho Heinonen (kesä 2021)

Näytelmämme pyrkii riemastuttamaan, viihdyttämään ja avaamaan ovia suomalaisen runouden maailmaan niillekin, joille tuo maailma on vielä jäänyt etäiseksi. Tule mukaan!

Suomen Lausuja 

Finlands pronouncer! (eiku)

Parhaidenkin ystävien riimiparisuhde joutuu koetukselle, kun panoksena on Suomen Lausuja- runonlausuntakilpailun voitto. 

Tämä musiikillinen ja kepeä kertomus kertoo jo legendaksi muotoutuneen runonlausuntakilpailun veriseksi yltyvästä taistosta, jossa kilpailijat Eevis Södersvan ja Saila Harmaa ottavat toisistaan mittaa ohjaajansa Kikka K. Nervan säestyksellä.

Esitys tuo yleisölle sitä, mikä korona-ajan rajoitusten ja epävarmuuden aikana on elämästä puuttunut: kuplivan ilon ja arkisen olemassaolon yläpuolelle johdattavia elevaation kokemuksia. Nykypäivään sijoittuvan, pulppuilevan humoristisen musiikkinäytelmän tarina rakentuu upeiden sävellettyjen suomalaisten runojen varaan. Näytelmässä on puolen tunnin väliaika runouden mutustelua ja viinin, taikka kahvin ja kahvileivän nautiskelua varten.

YLEISÖN SUUSTA


"Valloittavan ihana show! Upeeta musaa, hahmoja ja tekijöitä. Suosittelen."

"Kyllä, todellakin oikea ja hauska näytelmä! Nää ladyt on kyllä upeita näyttelijöitä hienoilla lauluäänillä. Vahvasti jatkoon!"

"Kiitos upeasta illasta! Vaikeaa edes uskoa, että pääsimme oikeaan teatteriin ja näin hauskaan esitykseen tämän kaiken kotona istumisen jälkeen! Biisit ovat niin hienoja, että saisiko soundtrackin?"

"Mikä stoori ja mitä näyttelijöitä! Fantastinen esitys!"

"Niin hauska ja taitava esitys! Saisiko tämän videolle, että voisi syksyllä muistella tätä ihanaa iltaa?"

"Kiitos kivasta teatterikokemuksesta! Oli hauskaa, koskettavaa ja vähän höpsöä. Ja esiintymispaikka oli tietenkin vailla vertaa. "

KIITOS TAIKE!