Suomen Lausuja -rakkaudellisia riimejä

Esityksen kesto on noin 1 h 30 min ja esitys sisältää 30 min väliajan.

Esitykset 2022

26.2.2022 kello 19 PERUTTU

12.3.2022 kello 16 ja kello 19

Liput 15 €

Opiskelijat, eläkäiset ja työttömät 12 €

Näytelmämme pyrkii riemastuttamaan, viihdyttämään ja avaamaan ovia suomalaisen runouden maailmaan niillekin, joille tuo maailma on vielä jäänyt etäiseksi.

PING: Edith Södergran, Katri Vala, Saima Harmaja

Suomen Lausuja 

- rakkaudellisia riimejä

Parhaidenkin ystävien riimiparisuhde joutuu koetukselle, kun panoksena on Suomen Lausuja- runonlausuntakilpailun voitto. 

Tämä musiikillinen ja kepeä kertomus kertoo jo legendaksi muotoutuneen runonlausuntakilpailun lähes veriseksi yltyvästä taistosta, jossa kilpailijat Eevis Södersvan ja Saila Harmaa ottavat toisistaan mittaa tuottajansa Kikka K. Nervan säestyksellä.

Esitys tuo yleisölle sitä, mikä korona-ajan rajoitusten ja epävarmuuden aikana on elämästä puuttunut: kuplivan ilon ja arkisen olemassaolon yläpuolelle johdattavia elevaation kokemuksia. Nykypäivään sijoittuvan, pulppuilevan humoristisen musiikkinäytelmän tarina rakentuu upeiden sävellettyjen suomalaisten runojen varaan. Näytelmässä on puolen tunnin väliaika runouden mutustelua ja viinin, taikka kahvin ja kahvileivän nautiskelua varten.

YLEISÖN SUUSTA


"Valloittavan ihana show! Upeeta musaa, hahmoja ja tekijöitä. Suosittelen."

"Kyllä, todellakin oikea ja hauska näytelmä! Nää ladyt on kyllä upeita näyttelijöitä hienoilla lauluäänillä. Vahvasti jatkoon!"

"Kiitos upeasta illasta! Vaikeaa edes uskoa, että pääsimme oikeaan teatteriin ja näin hauskaan esitykseen tämän kaiken kotona istumisen jälkeen! Biisit ovat niin hienoja, että saisiko soundtrackin?"

"Mikä stoori ja mitä näyttelijöitä! Fantastinen esitys!"

"Harvoin näyttelijät osaavat myös laulaa ja tanssia, ainakaan tällä tavalla!"

"Niin hauska ja taitava esitys! Saisiko tämän videolle, että voisi syksyllä muistella tätä ihanaa iltaa?"