Ohjelmisto

LAULUNTEKIJÄ ILLAT

Teatteri Sturen lauluntekijäilloissa esitellään yksi konkarilauluntekijä ja yksi uudempi tulokas. 

Kuulemme illan aikana artistien omasta tuotannostaan valitsemia kappaleita ja niiden tausta- ja syntytarinoita ja pääseepä yleisökin syvähaastattelemaan illan artisteja. Lisäksi artistit valitsevat kappaleen tai kaksi legendaaristen suomalaisten lauluntekijöiden materiaalista yhteiseksi esityksekseen.

Iltoja emännöi lauluntekijä Maire Marenki ja niiden järjestämistä tukee Helsingin kaupunki. Illat ovat K-18. Teatterisalissa on anniskeluoikeudet.


STURE STAND-UP

Sture Stand Up on tuonut stand-uppia Vallillaan marraskuusta 2021 alkaen. 

Stand Up Rookies esittelee aloittelevia stand-up artisteja, uusia raikkaita, melko kauhistuneita kasvoja. Tule mukaan seuraamaan miten Stand up - komedian tulevat suuruudet valloittavat estradin uusilla jutuillaan.

Salissa on Stand Upin aikana K-18 ikäraja. Tilaisuuksissa on anniskelua.


VALO ENSEMBLE

VALO Ensemblen Improklubit tulevat pikkujoulukauteen 2022!

Valo Ensemble on Teatteri Sturen oma teatteriryhmä. Ryhmä koostuu kokeneista teatterin ja musiikin ammattilaisista. Ryhmän missio on nimensä mukaisesti viedä iloa ja valoa sinne mistä sitä puuttuu. Valo tuottaa esityksiä lapsille ja aikuisille. Ryhmä työskentelee ensembemuotoisesti. 

Pikkujouluaikaan ryhmä järjestää muutaman improklubin. Hyppää mukaan impron maailmaan!

SUOMEN LAUSUJA

Pikkkujouluaikaan 2022 Suomen Lausuja palaa lavalle! 

"Parhaidenkin ystävien riimiparisuhde joutuu koetukselle, kun panoksena on Suomen Lausuja- runokilpailun voitto. Tämä musiikillinen ja kepeä kertomus kertoo jo legendaksi muotoutuneen runonlausuntakilpailun lähes veriseksi yltyvästä taistosta, jossa kilpailijat Eevis Södersvan ja Saila Harmaa ottavat toisistaan mittaa tuottajansa Kikka K. Nervan säestyksellä."

Esityksen kesto on noin 1 h 30 min ja esitys sisältää 30 min väliajan.