Musiikkiteatteritanssi

Musiikkiteatteritanssi

Nyt on helmeä tarjolla, kun jo melkein ikoninen musiikkiteatteritaituri Katrin Vaskelainen saapuu opettamaan musiikkiteatteritanssia Teatteri Sturelle.

Musiikkiteatterin jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, jolla perusteet on jo hallussa, taikka joka olet käynyt musiikkiteatterin peruskurssin. Kenties olet jo käynyt castingeissa ja tarvitset buustia niiden selättämiseen. 

Viikonlopun aikana syvennetään tanssin perustaitoja, työstetään hyödyllisiä ja hauskoja koreografioita ja keskitytään liikkeen ja tanssin merkitykseen musiikkiteatterin maailmassa.

Lisäksi hankitaan rohkeutta ja sitkeyttä castingeja varten, saadaan vinkkejä koreografioiden opettelemiseen ja kuullaan, mitä se koreografi oikein siellä castingissa kokelaalta odottaa.


Katrin Vaskelainen on monipuolinen tanssija ja koreografi. Hänet on voinut nähdä esiintyjänä ja taustapiruna niin teatterilavoilla, TV-tuotannoissa kuin artistien keikoillakin. Tanssinopettajana Katrin on pyörähdellyt ympäri Suomea, sekä toiminut koreografina tanssijoiden ohella myös artisteille, joukkuevoimistelijoille, The Voice of Finland:issa, Talentissa ja useissa muissa TV-ohjelmissa.

Hän on Lärkkulla Musical linjan perustajajäseniä ja toimikin linjan sisältövastaavana sekä tanssiopettajana neljän vuoden ajan. Musiikkiteatteri elää Katrinin sydämessä ja palo alaa kohtaan niin opettajana, kuin koreografinakin loistaa koko Katrinin olemuksesta kilometrien päähän.