Lauluntekijän silmin

Ikäraja iltoihin on 18 vuotta. 

Salissa on anniskeluoikeudet.

Teatteri Sturen lauluntekijäklubi esittää: 

LAULUNTEKIJÄN SILMIN

Teatteri Sturen lauluntekijäilloissa esitellään yksi konkarilauluntekijä ja yksi uudempi tulokas. Lämminhenkisessä studiossa saamme kuulla artistien lauluntekijyyden salat, taustat ja ajatukset siitä, minkälaista Suomessa on ollut ja on tänä päivänä kirjoittaa lauluja niin marginaalissa, kuin ihan siellä etujoukoissa. 

Kuulemme illan aikana artistien omasta tuotannostaan valitsemia kappaleita ja niiden tausta- ja syntytarinoita ja pääseepä yleisökin syvähaastattelemaan illan artisteja. Lisäksi artistit valitsevat kappaleen tai kaksi legendaaristen suomalaisten lauluntekijöiden materiaalista yhteiseksi esityksekseen.

Kevät 2023

3.3.2023 Ufo Mustonen ja Tiina Hei kello 19 ja OPEN MIC noin klo 21 alkaen!

4.3.2023 kuulemme Samae Koskisen lauluja ja tarinoita!
Syksyn 2022 lauluntekijäillat järjestetään seuraavasti:

14.10.2022 Heikki Salo ja Elsi Sloan kello 19

22.10.2022 Mari Rantasila ja Suvi Isotalo kello 18

18.11.2022 Ufo Mustonen ja Tiina Hei kello 19

Iltoja emännöi lauluntekijä Maire Marenki ja niiden järjestämistä tukee Helsingin kaupunki. Sturen Salakapakka avautuu tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Illat ovat K-18. Teatterisalissa on anniskeluoikeudet. Ilta jatkuu lauluntekijäillan päätteeksi kaikille avoimella Open Mic-tilaisuudella. Varaa siis oma biisi mukaan, paikalta löytyy piano, PA, percussioita, baari ja helkkarin hyviä tyyppejä!