In-house-artistit

Teatteri Sturen puuhahenkilöt eli in-house-artistit Heikkinen ja Kavasto vaikuttavat niin itsenäisesti, kuin keskenään artisteina suomalaisella musiikkikentällä. Lauluntekijäiltojen, runomusailtojen ja lasten konserttien lisäksi järjestämme keikkoja laidasta laitaan.

Tiina Heikkinen toimii artistinimellään Tiina Hei ja Mia Kavasto artistinimellään Maire Marenki. Lisäksi nämä vaikuttavat lastenmusiikkiyhtyeessä Pinkki ja Fankki ja säveltävät yhdessä runoja duossa Maire Hei.

VILLIKISSADUO Pinkki ja Fankki

Räväkkä villikissaduo tarjoaa musiikkia ja viihdettä perheen pienimmille. Duon kappale Mukava Kana kilpaili Salon lastenlaulukilpailun finaalissa 11.6.2022, kotiin tuotiin kolmas sija ja hurjasti inspiraatiota ihanista lauluista ja kollegoista!

Lisäksi Mukava kana kilpailee Vuoden Lastenlaulu-kilpailussa TÄÄLLÄ  ! (www.lastenomaradio.fi)

Tilaa duo keikalle osoitteesta keikat@teatteristure.fi

MAIRE HEI

Maire Hei säveltää ensimmäisten suomalaisten naisrunoilijoiden runoja. Ohjelmistoon kuuluvat niin Edith Södergran, L. Onerva, Isa Asp kuin Katri Vala.

Tilaa duo keikalle osoitteesta keikat@teatteristure.fi

VANHAN AJAN ORKESTERI

Vanhan ajan orkesteri soittaa 1950-1980-lukujen musiikkia kitaran, pianon, basson, lempeiden rytmien, harmonikan ja vahvojen laulajien voimin. 

Orkesteria voi tilata esimerkiksi juhliin, palvelutaloihin, ikäihmisten konsertteihin ja kokouksiin.

Maire Marenki on sanoitusvilli, rajaton biisinkirjoittaja, joka soittelee letkeitä ja mahdottoman intensiivisä keikkoja pändinsä Itävallan kanssa.

keikat@teatteristure.fi

Insta: mairemarenki

Tiina Hei on lumoava suomalainen lauluntekijä, jonka esikoisalbumi julkaistiin toukokuussa 2022.

keikat@teatteristure.fi

Insta: tiinaheei